2023 YKS Sonrasında Lisans Programımıza Aday Öğrenciler İçin Bölümümüz Hakkında Genel Bilgiler

2023 YKS sonucunda lisans programımızı tercih etmek isteyen aday öğrencilerin dikkatine;

a) Bölümümüzde zorunlu veya isteğe bağlı hazırlık sınıfı uygulaması bulunmamaktadır.

b) Bölümüzde staj uygulaması bulunmamaktadır.

c) Dersler genellikle sınıflarda teorik olarak işlenmekte olup, bazı dersler (Bilgisayar Programlama vb.) içeriğine göre uygulamalı olarak verilebilmektedir.

d) Bölümümüzün program içeriklerine, bölüm web sayfamızdaki "Ders İçerikleri" butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz. Bölümümüz, SDÜ Kampüsü Doğu Yerleşkesi'nde bulunan Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.

e) Öğrencilerimiz öğrenim süresi boyunca kontenjan dahilinde yarı-zamanlı ve ücretli çalışma olanaklarına sahiptirler.

Yayın Tarihi: 20/07/2023