Bölüm Öğrencilerimize Yönelik Çevrimiçi Toplantı Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

 

14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14:00'te Matematik Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇEVEN’in başkanlığında "Matematik Bölümü Sorun / Öneri Oturumu" çevrimiçi toplantısı düzenlenecektir.

 

Tüm bölüm öğrencilerimizin katılımını beklediğimiz bu toplantı Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

Toplantıya katılmanız için aşağıdaki işlemlerin sırasıyla uygulanması gereklidir:


1. (Office 365 Üyesi olmayanlar) Üniversite e-posta hesabınız ile Microsoft Office 365 üye olmanız gerekmektedir. Nasıl yapacağınız ile ilgili yardım videosu için tıklayınız. (Alternatif olarak https://link.sdu.edu.tr/hGsexGFH linkinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.)


2. Office 365'e giriş yaptıktan sonra https://link.sdu.edu.tr/qkJkSUqh linkinden Microsoft Teams uygulamasını indirip bilgisayarınıza yükleyiniz (Uygulamayı mobil cihazlarınıza da yükleyebilirsiniz). Microsoft Teams'e nasıl giriş yapabileceğinizi, ilgili https://youtu.be/6SIqxk8jAO0 videosundan öğrenebilirsiniz.


3. Microsoft Teams ile giriş yaptıktan sonra ekipler sekmesinden “KOD İLE EKİBE KATIL” alanına “opyu2ut” kodunu yazıp ekibe katılabilirsiniz.

 

Toplantı saatinde bağlantı/gecikme sorunlarının yaşanmaması adına Office 365 üyeliğini ve Microsoft Teams yazılımının kurulumunu daha önceden gerçekleştirmenizi önemle hatırlatırız.

 

Not: Yukarıdaki işlemleri toplantı gün ve saatini beklemeden de gerçekleştirebilir, Microsoft Teams üzerindeki ekibimize katılabilirsiniz.

 

Matematik Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 12/10/2020
Okunma Sayısı: 534