Öğrencilerimize EVEREST'21 etkinliği daveti

Endüstri ve Kalite Topluluğu tarafından düzenlenen EVEREST'21 etkinliği kapsamında alanında uzman kişilerin konuk olacağı semineri, 25-26-27 Mart tarihlerinde Airmeet üzerinden takip edebilirsiniz.

EVEREST ile öğrencilerin kariyer alternatifleri hakkında bilgilenmesi ve onların iş dünyasının önde gelen şirketlerini tanıma fırsatı sunulmakta; gelişim ve girişimcilik hikayesine sahip, alanında uzman, global marka ve lider isimlerin deneyimlerini dinlemeleri ve tavsiyelerinden faydalanması amaçlanmaktadır.

Etkinlik 25-26-27 Mart'ta Airmeet platformunda online oturum olarak gerçekleştirilecektir. Konuklar:

DENİZ TOSUN - HEPSİJET CTO

BAHAR ÇOLAK - YOGA EĞİTMENİ

MÜNİR KUNDAKÇI - MICROSOFT PAZARLAMA VE OPERASYONLARDAN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

DR. A. BÜLENT SABUNCU - KOTON CEO

NİHAL AÇIKEL - THY İK İŞ GELİŞTİRME ŞEFİ

NEŞE ÇALIŞIR - THY İK ANALİTİĞİ VE RAPORLAMA ŞEFİ

CEMİL DEMİRBAKAN - MÜHENDİS, MÜZİSYEN

ÖMÜR BENEK - PMI TURKEY CHAPTER BAŞKANI

TURGAY ADIYAMAN - MARKA DANIŞMANI

ASLI DEMİRGİL GÜNHAN - WATSONS HUMAN RESOURCES MANAGER - HEAD OFFICE & DISTRIBUTION CENTER

TUNÇ BERKMAN - xCMO, PAZARLAMA VE MARKA DANIŞMANI

EMRE TUNA AYDIN - BNC INSIGHT DANIŞMAN, AKADEMİSYEN

ELİF EDA GÜNEŞ - KELEBEK ETKİSİ FOUNDER

KONU SEN DEĞİLSİN - MÜZİK GRUBU

DOÇ. DR. HAKAN KARAKAŞ - ASELSAN KURUMSAL YÖNETİM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

MASİS ARAM GÖZBEK - MAGMA & BOĞAZİÇİ CAZ KOROSU AİLESİ KURUCU ŞEFİ, GENEL SANAT YÖNETMENİ

BANU AKGÜL - CONNECTHUB CEO, KURUCU ORTAK

ESKİTİLMİŞ YAZ - MÜZİK GRUBU

Etkinlikte "EUREKA Vaka Analizi Yarışması" gerçekleşecek olup sunumları 27 Mart günü gerçekleşecektir.

Etkinlik online gerçekleşeceği için katılmak isteyen öğrencilerin kayıt formunu doldurması zorunludur.

Kayıt Formu: https://forms.gle/uHEDG6fBWjyHW9hu8

Yayın Tarihi: 17/03/2021