Üniversitemiz Ortak Zorunlu/Seçmeli Derslerinden Açılmayan Ders Yerine Yeni Ders Seçimi

Üniversitemiz Ortak Zorunlu/Seçmeli Dersler Eğitim Öğretim ve Sınav Yönergesinin 6 ncı maddesinin 5 inci fıkrası uyarınca 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında okutulacak olan ortak seçmeli derslerine kayıtlanacak asgari öğrenci sayısı 80 (seksen) öğrenci kontenjanı olarak belirlenmiştir. Üniversitemiz Ortak Zorunlu/Seçmeli olan Sosyal Bilimler İçin Biyoloji, Tıbbi Bitkiler, Bilimsel Araştırma Teknikleri, Bir Düşünce Sporu:Briç ve Sosyolojik Paradigmalar derslerinin kontenjanı dolmadığından dolayı dersler öğrencilerin üzerinden çıkarılmıştır.

İlgili dersleri seçen öğrencilerimizin "Ders Ekleme-Bırakma" (19-23 Eylül 2022) haftası içinde yeniden ders seçimi yapması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 16/09/2022