2019-2020 Bitirme Ödevi Danışman Tercihleri

Bitirme Ödevi dersini alan öğrencilerimiz 27 Eylül 2019 Cuma Saat 16:00'ya kadar danışman atamaları için Tercih Formu'nu doldurup Bölüm Sekreteri Serhat ŞEN'e teslim etmelidir. Tercih formu bu linkten veya bölüm sekreterliğinden temin edebilirsiniz.

- Bitirme Ödevi en fazla 3 öğrenci ile yapılan bir proje çalışmasıdır. Şayet önceden ulusal/uluslararası destekli devam eden bir araştırma projesi varsa bu sayı artabilir.

- Birden fazla öğrenci ile yapılan başvuruda Tercih Formu'nda "Genel Not Ortalaması (Grup)" kısmı başvuran öğrencilerin ortalamalarının aritmetik ortalaması alınarak doldurulmalıdır.

- Her başvuruda en fazla 4 tercih yapılabilmektedir.

- Her bir danışman için öngörülen kontenjan 5 grup (kişi) olarak belirlenmiştir.

- Tercih ataması GNO ve Başarısız ders sayısı dikkate alınarak tercih sırasına göre gerçekleşecektir.

- Zamanında yapılmayan başvurularda "Bölüm Tarafından Atama" yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve ilgili formlar için tıklayınız...

Tercih Edilebilecek Danışmanlar:

Prof. Dr. Gültekin ÖZDEMİR