Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine (ÖNEMLİ)

- 2016 Yılı Staj Uygulamaları kapsamında stajyer öğrencilerimizin staj yaptıkları işletmeler işyeri ziyaretleri kapsamında bölüm öğretim elemanları tarafından denetlecektir.
 
- Fakültemiz Zorunlu Staj Formu'nun staja gitmeden onaylı imzalı bir nüshası (fotokopi) Arş. Gör. M. Emrah BURHAN'a verilmelidir.
 
- Staj raporu yazımı güncel Staj Uygulama Esasları'nda belirtilen başlıklara uygun olarak yapılmalıdır.
 
- Staj Raporu (Rapor ve CD) ve Staj Sicil Değerlendirme Formu (İşletme tarafından kapalı zarfta onaylı gönderilecek) 16.10.2016 saat 15:00'e kadar imza karşılığında Arş. Gör. M. Emrah BURHAN'a teslim edilmelidir.
 
- Staj Değerlendirmesi için "Mülakat" Yapılacaktır. Mülakat Takvimi bölüm internet sayfasından ilan edilir. Mülakat sonuçlarına göre yapılan stajlar "KABUL" veya "RET" edilir. 2016 yılından itibaren "DÜZELTME" şeklinde herhangi bir sonuç verilmeyecektir. Bu nedenle Rapor kapsamının Staj Uygulama Esasları'nı tam olarak içermesi gerekecektir.
 
- Ayrıca, Rapor'da özellikle uygulama ve yazılım alanlarında İnternetten doğrudan alıntılar, resimler, tablolar ve resim şeklinde  yapıştırılmış formüller başlıca "RET" gerekçeleridir. Tüm bu ifadeler stajyer tarafından staj İşletmesinin faaliyetlerini içerecek şekilde gerçekleştirilmektedir.
 
- İlgili tüm bilgiler Bölüm İnternet Sayfası sağ sutününda STAJ PROGRAMI başlığı altında yer almaktadır. 
 
Staj Komisyonu
Yayın Tarihi: 28/04/2016
Okunma Sayısı: 2747