Hızlı geçiş sistemi (HGS)

Tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin dikkatine...

Üniversitemiz Kampüslerinde yapımı devam eden "Personel Devam İzleme, Temassız Geçiş ve Yaya Geçiş Kontrol Sistemleri Yapımı" işinde sistemlerini devreye alma işlemleri devam etmektetir. Temassız Geçiş Kontrol Sisteminde kurulan bariyerlerden geçiş yapacak araçlarda HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) kartı bulunması gerekmektedir. Temassız Geçiş Kontrol Sisteminin çalışabilmesi için HGS kartlarının sisteme entegre edilmesi için bölümünüz LİSANS ve YÜKSEK LİSANS öğrencileri, SDÜ TEMAZSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ HGS LİSTESİ FORMUNU, doldurarak 20/05/2020 15:00 tarihine kadar bölümümüz sekreterliğine başvurması gerekmektedir ve bu hususla alakalı belirtilen tarihten sonra başvurusu yapılan hiçbir evrak işleme alınmayacaktır.

Oluşturulan listede bulunan araç sahipleri 01/06/2020 tarihi itibariyle batı yerleşkesinde kurulacak HGS tanımlama istasyonuna araçlarını götürerek eşleşme işlemlerini tamamlayacaktır.

Yayın Tarihi: 08/05/2020