9. Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu

9. Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde İzmir`de MINEX 2015 fuarı ile birlikte gerçekleştirilecektir.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü işbirliği ile düzenlenecek olan 9. Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde İzmir`de MINEX 2015 fuarı ile birlikte gerçekleştirilecektir.

İlk yedisi İzmir‘de, sekizincisi İstanbul`da gerçekleştirilen Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu, sanayi ve üniversite çevresinden artan bir ilgiyle geleneksel hale gelmiştir. Sempozyum kapsamında açılan sergilerle, sanayiden gelen katılımcılarla ve sektörde gerçekleştirilmiş olan araştırma sonuçlarının sunumları ile yararlı bir görüşme süreci sağlanmıştır. Sektör içerisinde yer alan kişi ve kuruluşların, çalışmalarını paylaşmak, sorunlara çözüm bulmak ve bu ortamı sektör çalışanları ve bilim insanları ile paylaşmak isteyen tüm kişi ve kuruluşları 9. Uluslararası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu`na davetlidir.

Sempozyum resmi web sayfası için tıklayın.

Yayın Tarihi: 19/07/2014
Okunma Sayısı: 2971