Bölümümüz 4. sınıf öğrencileri, Mermer Teknolojisi dersi kapsamında Özçınar Mermer A.Ş.'ne teknik gezi yaptılar.

Maden Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri, 06 Kasım 2015 tarihinde Mermer İşletme Projelendirme dersi kapsamında Özçınar Mermer A.Ş.'ne teknik gezi yaptılar.

Maden Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri, 06 Kasım 2015 tarihinde, Mermer İşletme Projelendirme dersi kapsamında, Sütçüler İlçesinde  mermer ocağı  bulunan Özçınar Mermer A.Ş.'ne teknik gezi yaptılar.

Teknik gezi kapsamında, mermer  ocak işletmesinde  üretim yöntemleri yakından incelendi ve işletme hakkında detaylı bilgi alındı.

Firma'ya, eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 11/11/2015