2020-21 Bahar Dönemi Makine Mühendisliği Pandemi Dönemi Zorunlu Stajlar Hakkında

2020-21 Bahar dönemi itibari ile Pandemi veya Mevcut Staj yönergesine göre staj yapacak öğrencilerin dolduracağı Pandemi Dönemi Zorunlu Tercih Beyannamesi ve Pandemi Dönemi Zorunlu Staj Başvuru dilekçesi güncellenmiştir. Aşağıdaki linkte her iki formu bulabilirsiniz.

 

Pandemi Stajı yapacak öğrenciler;

·         Mezun aşamasında olup hiçbir dersi kalmamış öğrencilerin yapacağı bir staj seçeneğidir.

·         Bu stajı düşünen öğrencilerin yukarıda belirtilen Tercih Beyannamesi ve Zorunlu Staj Başvuru dilekçesinin yanı sıra Öğrenci Transkripti (Fakülte öğrenci işlerine ait muhendislikogr@sdu.edu.tr adresinden talep edilebilir) ile beraber TEK PDF halinde okul numaranız, ad-soyadı şeklinde yazılarak Sorumlu Danışman hocanıza e-mail yolu ile gönderiniz.

·         Staj danışmanınızın onayı sonrası imzalayacağınız OBS raporunu daha önce gönderdiğiniz PDF dosyasına ekleyerek tekrardan Sorumlu Staj Danışman hocanıza e-mail atmayı unutmayınız!

Mevcut Staj yönergesine göre staj yerini kendi bulan öğrenciler ise (bir firmada staj);

·         6. dönemden (3.sınıf Bahar dönemi) ders almaları şartı ile sadece Genel Atölye Stajını ve 8.dönemden (4.sınıf Bahar dönemi) ders almak şartı ile Genel Atölye ve İşletme Organizasyon stajlarını dönem içinde yapabilirler. 6. dönemde Genel Atölye stajı sonrası devamında dönem içi İşletme ve Organizasyon stajı yapılamaz.

·         Staj yerinin belirlenmesi sonrası danışman onayı ile birlikte yukarıda belirtilen Tercih Beyannamesi, Zorunlu Staj başvuru dilekçesi ve Staj bilgi formu (linkte mevcut) doldurularak TEK PDF halinde okul numaranız, ad-soyadı şeklinde yazılarak Sorumlu Danışman hocanıza e-mail yolu ile gönderiniz.

·         Staj danışmanınızın onayı sonrası imzalayacağınız OBS raporunu daha önce gönderdiğiniz PDF dosyasına ekleyerek tekrardan Sorumlu Staj Danışman hocanıza e-mail atmayı unutmayınız. OBS raporunu firmaya imzalatmanıza gerek yoktur.

·         Sigorta prim belgeniz son e-mailinize müteakip 2-3 iş günü için yapıldığından staj başlama gününüzü bu günleri hesaplayarak belirlemeyi unutmayınız!

·         Cumartesi dahil çalışan firmalardan firmanın Cumartesi çalıştıklarına dair bir belgeyi mevcut PDF dosyasına eklemeyi unutmayınız aksi takdirde staj işlemleriniz uzayacaktır.

Pandemi Dönemi Zorunlu Tercih Beyannamesi için tıklayınız.

Pandemi Dönemi Zorunlu Staj Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Staj Bilgi Formu için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 26/04/2021
Okunma Sayısı: 6226