2021-2022 BAHAR DÖNEMİNDE MAK-401 BİTİRME ÖDEVİ-I DERSİNİ ÇAPRAZ SEÇEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2021-2022 Bahar Döneminde SDUNET OBS üzerinden MAK-401 Bitirme Ödevi-I dersini seçen öğrencilerin aşağıdaki linkteki bitirme ödevi danışman tercih formunu ıslak imzalı olarak doldurup, güncel transkriptleri ile Arş. Gör. Fehmi MUTLU’ya 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Saat: 17:00’a kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Danışman tercihinde, MEKANİK TASARIM kolunda olan öğrenciler MEKANİK TASARIM DANIŞMANLARI LİSTESİNDEN bir öğretim elemanını tercih edecektir. Danışman tercihinde, ISIL TASARIM KOLUNDA olan öğrenciler ISIL TASARIM DANIŞMANLARI LİSTESİNDEN bir öğretim elemanını tercih edecektir.

NOT: Bitirme ödevi danışman tercih formunda; Öğrenci Adı-Soyadı, Numarası, Öğretim Türü (1. Öğretim veya 2. Öğretim), Kol Türü (Mekanik Tasarım veya Isıl Tasarım), Genel Not Ortalaması (GNO) ve İletişim Bilgileri (Telefon, e mail) eksiksiz doldurulmalıdır!

Bitirme Ödevi I Danışman seçim formuna ulaşmak için  tıklayınız.

Yayın Tarihi: 26/02/2022