2022-2023 GÜZ DÖNEMİNDE MAK-401 BİTİRME ÖDEVİ-I DERS SEÇİMİNDE SORUN YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2022-2023 Güz Döneminde SDÜnet (Yeni Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden MAK-401 Bitirme Ödevi-I dersinin, danışmanını seçerken sorun yaşayan, alttan dersi alıp yanlış danışmana atanan veya yanlış bitirme ödevi danışman-tasarım kolu tercihi yapan öğrencilerin Ekle-Sil haftasında sistemden düzeltmeleri gerekmektedir. Sistemden düzeltemeyen öğrencilerin dilekçe vermesi gerekmektedir. Bulundukları tasarım kolunu (Isıl Tasarım veya Mekanik Tasarım) da belirterek sorun yaşadığı konuyu anlattıkları ıslak imzalı dilekçelerini, bölüm sekreterliğine en geç 23 Eylül 2022 Cuma Saat: 17:00’ a kadar teslim etmelidir.

Yanlış danışman seçimi yapan ve düzeltme işlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemlerinde sorunlar yaşanacaktır! Bundan dolayı öğrencilerin dilekçe vermeleri önem arz etmektedir.

Yayın Tarihi: 22/09/2022