2023-2024 Bahar Dönemi MAK-304 Seminer ve MAK-401 Bitirme Ödevi I Danışman Listeleri

MAK-304 Seminer ve MAK-401 Bitirme Ödevi I için aşağıda belirtilen danışmanlar önümüzdeki günlerde öğrenci işleri tarafından OBS sistemine girilecektir. OBS sisteminde aşağıda belirtilen danışmandan farklı bir danışman tanımlı ise öğrencinin, Arş. Gör. Fehmi Mutlu (fehmimutlu@sdu.edu.tr) ile iletişime geçmesi gerekmektedir!

 

- MAK-401 Bitirme Ödevi-I Danışman Atama Listesi İçin Tıklayınız. 

- MAK-304 Seminer Dersi Sistem Tarafından Hatalı Danışman Atama Yapılan Öğrencilerin Yeni Danışmanlarının Listesi İçin Tıklayınız.  

- MAK-304 Seminer Dersi Hatalı Tasarım Kolu-Danışman Tercihi Yapan Öğrencilerin ve MAK-304 Seminer Dersi Eklenen Öğrencilerin  Yeni Danışmanlarının Listesi İçin Tıklayınız. 

*Seminer ve Bitirme Ödevi derslerini alan öğrencilerin, proje konularını belirlemeleri için en kısa sürede danışmanları ile iletişime geçmelidir!

 

MAK-402 Bitirme Ödevi II Dersini Alan Öğrenciler İçin Duyuru: 

MAK-402 Bitirme Ödevi II dersini alan öğrencilerin danışman atamaları öğrenci işleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin, OBS sistemleri üzerinden danışmanlarının MAK-401 Bitirme Ödevi I danışmanı ile aynı olduğunu kontrol etmeleri gerekmektedir. Bu durumla ilgili sorunu olan öğrencilerimizin iletişime geçmesi gerekmektedir!

Yayın Tarihi: 05/03/2024
Okunma Sayısı: 592