Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin İKİNCİ EK SINAV PROGRAMI ve SINAVLAR HAKKINDA DUYURULAR

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin İKİNCİ EK SINAV PROGRAMI için tıklayınız.


Mühendislik Tasarımı II sınavına SOLIDWORKS SIMULATION yüklü bilgisayarınız ile geliniz. 
 
Üniversite Ortak Seçmeli (ÜOS) derslerinden sınava girecek öğrencilerin aşağıdaki uyarıları dikkate almaları gerekmektedir:
Ek sınav hakkından yararlanabilecek öğrenciler için üniversitemiz genelinde ÜOS derslerinden sadece "Afet Yönetimi, Depremden Korunma, Bilişim Teknolojileri, Kuş Gözlem Metotları" derslerinden sınav açılacaktır.
UOS 1 ve/veya UOS 2 derslerinden sınava girme talebiniz kabul edildiyse; kendi müfredatınızda almanız gereken sayıda UOS derslerinden sınava girebilirsiniz. Yani "Afet Yönetimi, Depremden Korunma, Bilişim Teknolojileri, Kuş Gözlem Metotları" derslerinden şimdiye kadar almadığınız dersi seçerek, seçiminizi gokcenurcakmak@sdu.edu.tr adresine 04.03.2022 saat 14.00'e kadar e-posta yoluyla bildirmeniz ve seçtiğiniz dersin sınavına girmeniz gerekmektedir. Belirtilen sürede bildirim yapmayan öğrencilerin, komisyonca uygun görülen bir sınava kaydı yapılacaktır.
Örneğin: Depremden Korunma dersinden sınava girme talebiniz kabul edildiyse; bu dersin sınavına girmeniz gerekmektedir. Bu ders yerine başka dersten sınava girmeniz mümkün değildir. Depremden Korunma dersine ek olarak başka bir ÜOS dersinden daha sınava girme talebiniz kabul olduysa hem Depremden Korunma sınavına girmeniz hem de bir üstteki maddeyi dikkate almanız gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 03/03/2022
Okunma Sayısı: 620