Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) Kariyer Zirvesi !!!

Management Study with Executives (MSE);  Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen, yılın en prestijli kariyer zirvesi Management Study with Executives (MSE)'ye davetlisin!

 

MSE’yi ayrıcaklıklı kılan; iş dünyasının en prestijli firmalarından gelen üst düzey yöneticilerin kariyerlerindeki dönüm noktalarını, başarı ve başarısızlık hikayelerini anlattıkları liderlik seminerleridir. Online sunumlar olarak 2 gün boyunca gerçekleşecek bu seminerlerde C-level yöneticilerin başka hiçbir yerde bulamayacağın konuşmalarından ilham alarak kendi kariyer yolunu çizebilirsin.

 

MSE’de Networking Room sayesinde sektörlerin lider şirketlerine ayrılan online odalarda üst düzey yöneticiler ve şirket görevlileri ile iletişim kurup çevreni genişletebilir, aklındaki sorulara cevap bulabilirsin. Sunumlarla eş zamanlı olarak 21 Kasım'da açık olacak online networking odalarında sektörün önde gelen şirketleri katılımcıları bekliyor olacak!

 

MSE’de ayrıca üst düzey yöneticilere kendini göstermek ve deneyimleyerek öğrenmek için önemli fırsatlar sunan ödüllü vaka analiz çalışmaları ve workshoplar da olacak.. Sen de bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsan takımını kur veya bireysel olarak Evyap ve Akcoat Ödüllü Case Studylerine katıl!

 

Katılımcı Şirketlerimiz : Evyap, Akcoat, LC Waikiki, FNSS, P&G, ETİ, Ford Otosan, Garanti, Pfizer, Mavi, Vaillant, Şişecam, Staubli ,BASF, Amgen, Nobel İlaç

 

Ödüllü Case Study : EVYAP - "Pandemi Döneminde Yeni Pazarlara Açılma Stratejileri ve Aksiyonları" - 22 Kasım 

Ödüllü Case Study : Akcoat - 21 Kasım

 

**Case Study başvuru: https://mse.ensoboun.com/#basvur

Bilet satış linki; https://biletino.com/e-a8r 

 

Yayın Tarihi: 13/11/2020
Okunma Sayısı: 1383