Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin üretilmesi kapsamında diğer Üniversitelerle iş birlikleri yapılması (Sakarya Üniversitesi))

Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi kapsamında diğer Üniversitelerle iş birlikleri yapılması önerilmiştir.

Bu kapsamda Sakarya' da ikamet etmekte olan Üniversiteniz öğrencilerinin de sınav tarihinden en az üç gün önce bilgi@sakarya.edu.tr adresine e-posta yoluyla bildirmeleri ve giriş alanında öğrenci kimlik kartlarını ibraz ederek, ateş ve HES kodu kontrolü dahil olmak üzere Sakarya Üniversitesinde uygulanan tüm pandemi tedbirlerine uymaları şartı ile mevcut teknolojik ve dijital imkânlar öğrencilerinizin kullanımına sunulmuştur. Aynı şekilde Sakarya Üniversitesinin öğrencilerinin de Üniversiteniz teknolojik ve dijital imkânlarını kullanmak üzere yerleşkelerinizdeki bilişim alt yapısından istifade edebilmeleri için bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

Yayın Tarihi: 17/11/2020