KOL SEÇİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Zorunlu Seçmeli Kol, Seminer ve Bitirme Ödevi derslerini alabilmek için 3. sınıfta olan ve daha önceden kol seçimi yapmamış üst sınıf öğrencilerimizin kol seçim işlemini yapmaları gerekmektedir. Kol seçimi pandemi döneminde şu şekilde yapılacaktır;

1-      Kol seçim formunu indiriniz. (Kol seçimi formunu indirmek için lütfen tıklayınız)

2-      Adınızı, soyadınızı, öğrenci numaranızı ve cep telefonu bilgilerinizi yazınız.

3-      Hangi kolu seçiyorsanız yanında bulunan kutucuğu işaretleyiniz.

4-      Seçmiş olduğunuz kola ait ders bilgilerini doldurunuz ve gerekli hesaplamayı yapınız (Almadığınız ders varsa boş bırakınız, ancak hesaplama esnasında almadığınız dersin kredisini hesaba katmayı unutmayınız)

5-      En alt kısımdaki öğrenci imzası ve tarih kısımlarını doldurup pdf olarak 08.01.2021 tarihine kadar makine@sdu.edu.tr adresine mail atınız.

NOT: Zamanında tercih formu doldurup teslim etmeyenler, formu eksik veya kasıtlı olarak yanlış dolduranlar, tam ve eksiksiz doldurdukları formu komisyona MUTLAKA teslim ederler ve komisyonun uygun gördüğü kola yerleştirilirler.

Yayın Tarihi: 23/12/2020