KOL SEÇİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Zorunlu Seçmeli Kol Dersi ve Seminer ve Bitirme Ödevi derslerini alabilmek için 3. sınıfta olan ve daha önceden kol seçimi yapmamış üst sınıf öğrencilerimizin kol seçim işlemini yapmaları gerekmektedir. Kol seçimi  şu şekilde yapılacaktır;

1-      Kol seçim formunu indiriniz (Kol seçim formunu indirmek için lütfen tıklayınız).

2-      Adınızı, soyadınızı, öğrenci numaranızı ve cep telefonu bilgilerinizi yazınız.

3-      Hangi kolu seçiyorsanız yanında bulunan kutucuğu işaretleyiniz.

4-      Seçmiş olduğunuz kola ait ders bilgilerini doldurunuz ve gerekli hesaplamaları yapınız (Almadığınız ders varsa boş bırakınız, ancak hesaplama esnasında almadığınız dersin kredisini hesaba katmayı unutmayınız).

5-      En alt kısımdaki öğrenci imzası ve tarih kısımlarını doldurup, kol seçim formunu en geç 07.01.2022 mesai bitimine kadar Arş. Gör. Abdurrahman ÖZEN’e imza karşılığı teslim ediniz.

NOT: Zamanında tercih formu doldurup teslim etmeyenler, formu eksik veya kasıtlı olarak yanlış dolduranlar komisyonun uygun gördüğü kola yerleştirilirler.

Yayın Tarihi: 30/12/2021