Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu

METAVERSE TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK MARATONU BAŞVURULARI BAŞLADI!

Süleyman Demirel Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ve GamFed ortaklığı ile Türkiye’de ilk kez fiziki olarak gerçekleştirilecek olan Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu başvuruları başladı.

Metaverse Türkiye Girişimcilik Maratonu genç girişimciliğini, ‘Metaverse’ özelinde inovatif ve teknoloji tabanlı yeni projelerin üretimi ile destekleyerek teşvik etmek amacıyla SDÜ ev sahipliğinde 13-14-15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu maratonda katılımcılara yeni modern dijitalleşme sürecinin bir parçası olan Metaverse ile genç yeteneklerin buluşmasını sağlamak ve bu alanda sahip olunan iş fikirlerinin 48 saatte ürün dönüştürülmesine fırsat sunmak amacıyla teknik eğitimler ve alanında uzman kişilerce mentorluk sağlanacaktır. Ayrıca katılımcılar jüri oturumunda sektördeki uzman ve yatırımcılara sunum yapma fırsatı elde edecek, dereceye giren ekipler ödüllendirilecektir.

Türkiye’deki Metaverse dünyasına ilgili ve girişimci ruha sahip ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımına açık olan program 13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

 

Başvuru Formu: https://forms.gle/j3HF2YcqfZDskQcb7

Son Başvuru Tarihi: 21 Nisan 2022 

Yayın Tarihi: 08/04/2022
Okunma Sayısı: 670