STAJ YAPAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sevgili Öğrenciler,

Pandemi nedeniyle bir çok öğrenci an itibari ile stajlarını yapmakta olup staj defterlerinin okunması konusunda aşırı bir yoğunluk olsa da staj komisyonu hiç bir aksaklığa yol açmayacak şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Fakat sizlerden beklentimiz staj komisyonu çalışma düzenine bağımlı kalmanızdır.  Staj raporunuzu PDF şeklinde e-posta ile gönderirken herhangi bir ön kontrol süreci ya da mail teslim alındı şeklinde bir geri bildirim işlemimiz yoktur. Staj komisyonu her hafta Çarşamba günleri toplanmakta olup eksiksiz olan staj raporlarını o gün içerisinde OBS sistemine işlemektedir. Eğer bir eksiğiniz var ise Çarşamba günü yapmanız gereken düzeltmeler yine mail yoluyla tarafınıza bildirilmektedir. Fakat önemle belirtmek gerekir ki; sizler düzeltmeleri yaptıktan sonra düzeltilmiş raporunuz yeni gönderim tarihinden 1 hafta geçtikten sonraki Çarşamba günü komisyon gündemine tekrar gelebilmektedir. Çünkü bu süre zarfında sürekli yeni raporlar gelmekte olup, onların da değerlendirilmesi gerektiğini unutmayınız. Sonuç olarak lütfen durumunuzu sorgulama amaçlı mail atmayınız çünkü OLUMLU ya da OLUMSUZ geri dönüşlerin sadece Çarşamba günleri yapıldığını tüm öğrencilerimize önemle hatırlatmak isteriz. Eğer rapor gönderim tarihinizden 1 hafta geçtikten sonra tarafınıza OLUMLU ya da OLUMSUZ şekilde hiç bir geri dönüş yapılmadıysa durumunuzu açıklayan bir maili sorumlu Staj Danışmanınıza gönderebilirsiniz. İş yükü nedeniyle diğer tüm durum sorgulama maillerinize yoğunluktan dolayı cevap verilememektedir.

STAJ KOMİSYONU

Yayın Tarihi: 29/09/2020