Bütünleme Sınavları Hakkında

Olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenen bütünleme sınavlarının 12-15 Şubat 2022 tarihlerinde çevrim içi(online) olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Daha önce bütünleme başvurusu yapan öğrencilerimizin başvuruları geçerli olup ayrıca bir işlem yapmaları gerekmemektedir.

3 Şubat 2022 tarihinde bütünleme sınavlarına giren öğrencilerimiz ile daha önce not yükseltmek amacıyla bütünleme sınavı başvurusu yapmayıp online yapılacak sınavlara girmek isteyen öğrencilerimiz de 4-9 Şubat 2022 saat 23.59’a kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sınava katılmak için başvuru yapabilecektir.

Bütünleme sınavına girmek istediğiniz dersleri, Öğrenci Bilgi Sisteminde yer alan Ders ve Dönem İşlemleri>Bütünleme Kayıt sekmelerini kullanarak açılan ekranda dersin yanında bulunan (+) butonuna tıklayarak ekleyebilirsiniz.

*Alınan son not geçerli sayılacaktır.

ÖYS’de sınavlara katılmaya ilişkin hazırlanan videoları izlemek için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 05/02/2022