2021 Mühendislik Tamamlama (MTS) Kayıt İşlemleri Hakkında

Süleyman Demirel Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine göre, her dönem ders kayıt işlemlerinin yapılması, öğrencilerin sorumluluğundadır. Ancak 2021-2022 eğitimöğretim yılı ders kaydı ve kayıt yenileme tarihlerinin geçmiş olması sebebiyle 2021 yılında, mühendislik tamamlama programlarına kayıt yaptıran ve birinci öğretim için 231,5 TL, ikinci öğretim için 912,5 TL olan harç ücretini ödemiş öğrencilerin 2021-2022 güz dönemi dersleri öğrenci işleri birimi tarafından öğrenci bilgi sistemine kayıt edilecektir. Bundan sonraki dönemlerde ders kayıt işlemleri, öğrenci bilgi sistemi üzerinden akademik takvimde belirtilen tarihler arasında öğrenciler tarafından yapılacaktır.


(Öğrenci bilgi sistemi kullanımı: https://w3.sdu.edu.tr/duyuru/10026/ogrenci-bilgi-sistemi-veogrenme-yonetim-sistemi-yenilendi)

Aşağıdaki linkte, mezun olunan ve kayıt olunan programa bağlı olarak alınması gereken güz ve bahar dönemlerine ait dersler bulunmaktadır. Öğrenci bilgi sisteminde kaydı yapılmış olan derslerle
tablolarda yer alan derslerin karşılaştırılarak kontrol edilmesi, yanlışlık olması durumunda öğrenci işleri birimi (1174, 1294 numaralı telefonlar) ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.
Yüz yüze yürütülen derslerin çakışması durumunda:


1.Ders bırakılabilir
2. Çakışan derslerden biri, seçenek olması durumunda diğer öğretim programından alınabilir


Çakışma sebebiyle ders bırakma veya dersin öğretim programını değiştirme konusundaki taleplerinizi
muhendislikogr@sdu.edu.tr adresine iletiniz.

 

Ders listesine ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 19/10/2021
Okunma Sayısı: 972