2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Sonuçları

2022-2023 eğitim öğretim yılı güz döneminde fakültemiz bölümlerine merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz online (https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app) olarak ön kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Kesin kayıt işlemi için aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte fakültemiz öğrenci işleri birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Başvuru evraklarına ilave olarak,

1. 2 adet fotoğraf.

2. 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3. II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu. (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

4. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

5. Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6. Transkript ve Ders İçeriği. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir.)

7. Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı, başarı belgesi/muafiyet belgesi.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/09/2022