2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Başvurusu Yapan ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin DİKKATİNE…

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Başvurusu Yapan ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin listesine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

 

Kesin kayıt işlemleri 01-15 Eylül 2023 tarihleri arasında https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online yapılacaktır.

NOT: Kayıt için istenen belgeler en geç 29 Eylül 2023 tarihine kadar kayıt yaptırılan birimlere elden teslim edilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Başvuru evraklarına ilave olarak;

1- Vesikalık Fotoğraf (2 adet)

2- 28 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge

3- II.Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır)

4- Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir)

5- Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

6- Transkript ve Ders İçeriği. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir ve İlgili bölüm sekreterliklerine teslim edilecektir.)

7- Varsa zorunlu hazırlık sınıfı/ bilimsel hazırlık sınıfı başarı belgesi/muafiyet belgesi

ÖNEMLİ NOT: Geldiği üniversitede isteğe bağlı ya da zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi almış öğrencilerin Güz dönemi ders kaydı sırasında ING-111 kodlu İngilizce dersini seçmeleri ZORUNLUDUR. Yanlış seçim yapmaları durumunda bütün sorumluluk öğrencinin kendisine aittir ve mezun olma durumları etkilenecektir bilginize.

Yayın Tarihi: 01/09/2023
Okunma Sayısı: 1250