Fakülte Öğrencimizin "Sıfır Emisyon" Konulu Ideathon Yarışma Başarısı

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Muzaffer Samed Vural, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen “12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası”nda önemli bir başarıya imza attı.

Ulaştırma ve haberleşme sektörünün öncülerini bir araya getiren Şuranın “Ulaşımda Sıfır Emisyona Doğru” konulu Gençlik Buluşması-Ideathon bölümünde 7-8 kişilik 10 grup fikir ve sunumlarını yarıştırdı ve üniversitemizi ve fakültemizi başarıyla temsil eden öğrencimiz Muzaffer Samed Vural’ın yer aldığı takım yarışmayı birinci olarak tamamladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu verdi.

Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 13/10/2021