Göl Yatırım Holding A.Ş. Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı İlanı

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretime dahil olan öğrencilerin ve mezunların; yetkinlik ve donanım özelliklerine göre Göl Yatırım Holding A.Ş.'nin talebi doğrultusunda tecrübe edinmelerini sağlayacak kısmi zamanlı çalışma imkanı sunmayı amaçlayan protokol kapsamında, haftada 2 gün çalıştırılacak olan öğrenci sayıları ve bölümlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Başvuru yapmak isteyen lisans veya yüksek lisans öğrencilerimizin fotoğraflı öz geçmişlerini ve güncel transkriptlerini 19/09/2022* tarihine kadar sdukariyermerkezi@gmail.com adresine, konu bölümüne ad soyad ve ilan kodunu (Murat Yıldırım - GKM şeklinde) yazarak göndermeleri gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

• SDÜ bünyesinde lisans 4. sınıf veya yüksek lisans öğrencisi olarak (ilana çıkılan bölümlerde) öğrenime devam ediyor olmak,
  • Genel not ortalaması 2,50 ve üzeri olmak.

Ücret ve diğer sosyal haklar konusunda detaylı bilgilendirme Göl Yatırım Holding A.Ş. tarafından yapılacaktır.

*19/09/2022 tarihinden sonra gönderilen öz geçmişler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Türkçe Europass öz geçmiş örneği için tıklayınız.

İLAN KODU FİRMA BÖLÜM ÖĞRENCİ SAYISI
Gİİ GÖLTAŞ ÇİMENTO İşletme/İktisat 3