Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemlerinde Süre Uzamı,
UOS/FOS Ders Seçimleri Hakkında

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri 8 Ekim Cuma günü saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

Ayrıca ders kayıt işlemlerinde sorun yaşayan öğrencilerimiz için "Talep Takip ve Destek Sistemi" kurulmuştur.

Ders kayıt işlemlerinde sorun yaşayan ön lisans ve lisans öğrencilerinin sorunlarına ilişkin "Talep Takip ve Destek Sistemi" üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir iletişim kanalı kullanılmayacaktır.

Talep Takip Sistemi Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız

Lisansüstü programlarda öğrenim gören öğrencilerin ise ders kayıt sorunlarıyla ilgili danışman öğretim elemanlarına ve enstitü öğrenci işlerine ulaşmaları gerekmektedir.

Kayıt Yenileme ve Yardım Sunusu İçin Tıklayınız

UOS ve FOS derslerinin görüntülenememesi ile iligli olarak sorun yaşayan öğrencilerimiz, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi dersi seçmek istedikleri fakülte ve bölümleri seçtikten sonra listeleme yapabileceklerdir. Bu dersler, öğrencilerimizin kendi bölümlerinden alamayacakları ders olduğu için, ilk aşamada liste boş gelmektedir. Fakülte ve bölüm seçildikten sonra dersler listelenecektir.

Yayın Tarihi: 30/09/2021