KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online kaydını yaptırmış olan öğrencilerimiz aşağıda yer alan kesin kayıt evraklarını 15 Eylül 2021 tarihine kadar mühendislik öğrenci işleri birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKEN BELGELER

1- TC kimlik numarasını gösterir resmi onaylı bir belge

2- 1 adet cepheden çekilmiş kılık kıyafet yönetmeliğine uygun vesikalık fotoğraf

3-Yatay geçiş yapmasında herhangi bir engel olmadığına dair belge (Kayıtlı olduğunuz Üniversitenizin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.  birimlerinde kayıtlı taşınır materyallerde kaydınızın olmaması kitap, cihaz vb.)  (Doğrulama özellikli veya ıslak imzalı üniversite mühürlü taratılmış PDF formatında olmalıdır.)

Yayın Tarihi: 08/09/2021