Makine ve Tekstil Mühendislikleri Bölümlerimizin MÜDEK Akreditasyon Başarısı

Fakültemiz Makine Mühendisliği ve Tekstil Mühendisliği Bölümlerinde görevli değerli Öğretim Elemanlarımız ve İdari Personellerimizin katkılarıyla MÜDEK Akreditasyon sürecimiz başarıyla tamamlanmıştır. İlgili bölümlerimizin örgün öğretim programları 30.09.2026 tarihine kadar MÜDEK tarafından akredite edilmiş ve aynı zamanda bu bölümlerimiz EUR-ACE (European Accreditation of Engineering Programmes) etiketi taşımaya da hak kazanmıştır.

Bölümlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Yayın Tarihi: 01/07/2024