Prof. Dr. Hülya GÜL'ün TÜBİTAK 1001 Proje Başarısı

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hülya GÜL Hocamızın araştırmacı olarak yer aldığı "1001 programı altında açılan "Deprem Bölgesi Üniversiteleri Özel Çağrısı-BİNBİRÇABA" kapsamında "223O495" numaralı ve "Kokusu Alınmış, Liyofilize Balık Tozu Ilaveli Glutenli/Glutensiz Fonksiyonel Makarna Üretimi:
Besin Değeri, Tekno-Fonksiyonel Özellikleri, In-Vitro Sindirilebilirliği Ve Yapay Zeka Tabanlı Raf Ömrü Tahmini Ve Gıda Kaynaklı
Patojen Analizi" adlı proje desteklenmiştir.

Hocamızı projesinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

                                                                                                                                                                                              Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

 

Yayın Tarihi: 26/02/2024
Okunma Sayısı: 512