SDÜ'de Akademik Başarılar ve Toplumsal Katkılar Ödüllendirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi, 2023 yılı akademik ve toplumsal katkı faaliyetlerinde öne çıkan personel ve kariyerlerinde yükseliş gösteren akademisyenler için anlamlı bir ödül ve akademik biniş giyme töreni düzenledi.

Törende ödül alan Fakültemiz Öğretim Üyeleri;

"2023 Yılında TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında projesi kabul olan, Prof. Dr. Ümran Esendemir, Prof. Dr. Erkan Karacabey, Prof. Dr. Sema Yurdakul, Prof. Dr. Sibel Kaplan, Doç. Dr. Utku Köse’ye belgeleri takdim edildi.

"2023 Yılında TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Modülü Destekleme Programı" kapsamında projesi kabul alan, Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner,  Dr. Öğr. Üyesi Oya Cengiz’e belgeleri takdim edildi.

"Akademik Performans” ödülünü almaya hak kazanan akademisyenler, Fen Bilimler Kategorisinde Prof. Dr. Mehmet Gürdal ve Prof. Dr. Ata Utku Akçıl ayrıca “35 Yaş Altı” statüde “En Yüksek Atıf” ödülünü almaya hak kazanan  Arş. Gör. Yunus Emre Bülbül’e belgeleri takdim edildi.

“Toplumsal Katkı Ödülü”nü Eğirdir’deki yaşlı ve özel gereksinimli bireylerin sağlık kalitesinin artırılmasına yönelik bakım hizmetlerinin sunulmasını amaçlayan “Evden Biri” isimli projelerinden dolayı Doç. Dr. İlyas Devran Çelik’e belgesi takdim edildi.

Hocalarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Törenin ayrıntıları için tıklayınız.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Yayın Tarihi: 11/10/2024