Uzaktan Eğitim Dersleri Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde, uzaktan eğitim ile gerçekleştirilecek derslerimiz, Adobe Connect ve Microsoft Teams olmak üzere iki farklı platform üzerinden yapılacaktır. Ders programlarınızda derslik olarak Microsoft Teams yazan dersleriniz Teams Platformu üzerinden yapılacak olup, sanal sınıf yazan dersleriniz OBS üzerinden canlı derse katılarak Adobe Connect ile gerçekleştirilecektir.

Daha önceden Office365 üyeliği olmayan öğrencilerimizin hesapları otomatik olarak açılacak olup, kullanıcı bilgileri öğrenci maillerine gönderilecektir. Office 365’e ilk giriş işleminde, şifre değişikliği yapılması gerekmektedir.

Öğrenci mail adreslerinize OBS sisteminden ulaşabilir, mail şifrelerinizi unutmuş iseniz OBS sisteminden sıfırlayabilirsiniz.

Derse katılmak için Microsoft Teams uygulamasını bilgisayarınıza yada mobil cihazlarınıza indirip kurmanız gerekmektedir. (https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-teams/download-app)

Aldığınız ders ile ilgili sınıflar (ekipler) otomatik olarak Microsoft Teams uygulamasında oluşturulacak olup, ders programına göre ilgili dersin saatinde başlayan toplantıya katıl butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Nasıl yapılır videoları için https://youtube.com/c/SduBidb bağlantısını tıklayınız.

Kaynak SDU Anasayfa Duyurular

Yayın Tarihi: 22/02/2021
Okunma Sayısı: 1792