2020-2021 Eğitim öğretim yılı yaz okulu

2020-2021 Eğitim öğretim yılı yaz okulu akademik takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2021 yılı Yaz okulu ile ilgili duyurular için aşağıdaki telegram hesabına katılabilirsiniz.

https://t.me/joinchat/8gZ9o28dDM8xYTE0

 

YAZ OKULUNDA BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 

2020-2021 Yaz Okulu Dönemi kapsamında başka üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin uyması gereken kurallar aşağıda verilmiştir.  

1-) Başka bir üniversiteden alması planlanan dersin, Yaz Okulu kapsamında bölümümüzde açılmamış olması gerekmektedir. Bölümümüzde açılan bir dersi almanız durumunda ise başka üniversiteden almış olduğunuz ders geçersiz sayılacaktır.  

2-) Başka bir üniversiteden ders almak isteyen öğrenci, bölümümüzde ilgili dersi veren hocadan dersin uygun olup olmadığına dair onay almak zorundadır. Dersin onayını bir öğrencinin alması durumunda diğer öğrencilerin aynı ders için tekrar onay almasına gerek yoktur. 

3-) Öğrenci hem SDÜ hem başka üniversitelerden aynı anda ders alabilmektedir. Almış olduğu bütün derslerin toplamı 30 AKTS’yi geçmemek zorundadır. Derslerin AKTS hesabı yapılırken SDÜ’deki karşılığı dikkate alınmaktadır 

4-) Öğrencinin üst sınıftan ders alabilmesi için almış olduğu bütün derslerden BAŞARILI olup, alt sınıftan herhangi bir dersinin kalmamış olması ve genel not ortalamasının 2.50 üzerinde olması gerekmektedir. 

Yukarıda verilen kurallara uyulması zorunlu olup sorumluluk öğrenciye aittir. 

Yayın Tarihi: 25/06/2021
Okunma Sayısı: 3629