2016 Staj Mülakatları

ÖNEMLİ

2016 Yaz Dönemi'nde Stajını/Stajları Yapmış Olan ve Evraklarını Teslim Etmiş Öğrencilerimiz için Staj Mülakat Takvimi yayınlanmıştır. Takvime ulaşmak için tıklayınız...

Staj Mülakatı Öncesi Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

1- Staj Mülakat Takvimine göre ilgili tarihte herhangi bir mazereti olan öğrencinin ilgili mazeretini önceden Arş. Gör. M. Emrah BURHAN'a dilekçe ile bildirmesi ve belgelendirmesi gerekmektedir. Bunun dışındaki durumlarda staj mülakatına öğrenci alınmaz ve sınava girmemiş sayılır. Staj tekrarı gerekir.

2- Erasmus'a giden öğrenciler şayet bir önceki yıl belgelerini teslim edip gidip gelmişler ise, staj mülakatına gireceklerdir. Aynı şekilde bu yıl staj evraklarını teslim ederek gidenler döndüklerinde bir sonraki yıl yapılacak olan sınava alınabilirler.

3- Staj defterinin önceden belirtilen tarihe kadar ki teslim edilen hali değerlendirmeye alınır. Sonradan yapılan değişiklikler dikkate alınmaz.

4- Evrak teslim tarihinden önce staj yapan öğrenciler OBS sisteminde yer alan anketi doldurmuş olmalıdır. 

5- Staj Mülakatı Değerlendirmesi sonucunda iki durum vardır. Birincisi KABUL durumu Staj Değerlendirme Puanı En az 70 olan öğrencilerin stajları KABUL edilir. Daha düşük puanlarda kalan stajlar RET edilir.

6- Staj Mülakatına gelmeden önce her önce staj türüne ait değerlendirme formunun bir çıktısını almalıdır. Form üzerinde yer alan öğrenci bilgilerini doldurmuş olarak formu mutlaka mülakatında yanında getirmeli ve sınav komisyonuna teslim etmelidir.

Üretim Stajı Değerlendirme formuna ulaşmak için tıklayınız...
Yönetim Stajı Değerlendirme formuna ulaşmak için tıklayınız...

SDÜ MF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
STAJ KOMİSYONU

Yayın Tarihi: 19/10/2016
Okunma Sayısı: 2714