2024 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması Finalisti Olduk

Başta inşaat mühendisi ve mimar adayları olmak üzere üniversite öğrencilerinin deprem bilincini ve depreme dayanıklı bina tasarımı becerisini artırma hedefiyle hayata geçirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenecek olan DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın finalistleri belli oldu.

Danışmanığını Doç Dr. Hakan DİLMAÇ'ın yaptığı, proje ekibini oluşturan İnşaat Mühendisliği öğrencilerimizden Kenan AKYOL, Aya İmran SARIKAYA, Şehmus BAŞARAN, Sema Nur YILDIZ ve Mimarlık Bölümü öğrencimiz Ayda Elif SARIKAYA bir başarı örneği göstererek 2024 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finalistleri arasında yer aldılar. Üniversitemizi gururla temsil eden ekibimize desteklerimizi sunuyor finalde başarılar diliyoruz.

Yayın Tarihi: 05/12/2023