"Güçlü Yapılar, Güçlü Bedenlerle İnşa Edilir" adlı farkındalık çalışması

21 Mayıs 2025 tarihinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri, inşaat mühendisliği öğrencilerine yönelik ergonomi ve sağlıklı çalışma alışkanlıkları üzerine bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlikte, şantiye ve ofis ortamlarında karşılaşılabilecek fiziksel zorlanmalara karşı korunma yolları, temel egzersizler eşliğinde aktarıldı. Bel, boyun ve eklem sağlığını korumaya yönelik pratik öneriler ve uygulamalı egzersizler katılımcıların ilgisini çekti.

Disiplinler arası bu anlamlı buluşma, meslek yaşamı öncesinde mühendis adaylarına önemli farkındalık kazandırdı. Etkinlik sonunda öğrenciler arasında bilgi paylaşımı yapılarak gelecekteki işbirliklerine yönelik olumlu bir zemin oluşturuldu.

Yayın Tarihi: 22/05/2025
Okunma Sayısı: 60