Tek ders (üç ders) sınavı başvuru süresi uzatılmıştır

TEK DERS ÜÇ DERS SINAVI TAKVİMİ

OBS Üzerinden Başvuru Tarihi 21-27 Eylül 2020

Başvuruların Değerlendirilmesi 28-29 Eylül 2020

Tek Ders Sınavına Girmesi Uygun Görülen Öğrencilerin Bölüm Web Sayfalarından İlanı 30 Eylül 2020

OBS Üzerinden Tek Ders Sınavları 1-2 Ekim 2020

21-27 EYLÜL 2020 tarihleri arasında Tek/Üç ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler birden fazla başarısız dersi olması durumunda bütün dersleri seçmek zorundadır. Aksi halde başka başarısız dersi olduğu halde sadece bir tane seçim yapan öğrencilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek/üç ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç lisans en az 224 önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) ile başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

Üniversitemiz senatosu tarafından COVİD-19 küresel salgınının 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması nedeniyle,
Pandemi döneminde üç dersten başarısız olan öğrencilere tek ders sınav hakkının üç derse yükseltilmesine karar verilmiştir.

SDÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Yayın Tarihi: 24/09/2020