Ders Muafiyet İşlemleri Hakkında

Bölümümüze kayıt işlemini gerçekleştirmiş öğrencilerin, ders muafiyet işlemleri için ekte sunulan Süleyman Demirel Üniversitesi, Ders Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesine istinaden işlemleri gerçekleştirilecek olup, belirtilen muafiyet dilekçesini eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Aşağıda belirtilen yönergeye göre dilekçeyi doldurmanız tarafınızın mağduriyet yaşamaması için önem arz etmektedir. 
Son Başvuru Tarihi: Üniversitemiz Ders Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesinin 5. maddesine istinaden 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılın ilk iki haftası içerisinde başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu süre zarfında gerçekleştirilmeyen başvurular ilgili yönerge çerçevesinde işleme alınmayacaklardır.
- Muafiyet başvuru dilekçenizde sadece “adı, soyadı, tarih ve imza kısımları el yazınız ile net bir şekilde okunur olarak doldurulacak olup”, geri kalan bütün kısımlar word formatında doldurulması gerekmektedir. Taranıp pdf formatında "endustri@sdu.edu.tr" adresine gönderilmesi gerekmektedir. İmzasız başvuru dilekçesi 3071 Dilekçe Kanununa göre işleme alınmayacaktır.
- Ders içerikleri ve transkriptiniz dilekçenizle birlikte pdf formatında beraber göndermeniz gerekmektedir. (Transkriptinizin her sayfasında mühür/imza olması gerekmektedir.)
- Göndereceğiniz mail boyutunun 8 MB'dan düşük olmasına dikkat ediniz.)
- İletişim bilgilerinize aktif olarak kullandığınız telefon numarası ve e-posta adreslerinizi belirtiniz.

 

Muafiyet Dilekçesi için tıklayınız.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI

 

Yayın Tarihi: 09/09/2021
Okunma Sayısı: 1276