Mezun Durumdaki Öğrencilerin Staj Mülakatları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Mezuniyet için sadece staj dersleri eksik olan mezun durumundaki öğrenciler için staj mülakatları ayda bir defa olmak üzere her ayın 2. Çarşamba günü yapılacaktır. Mezun durumundaki öğrenciler, stajlarının bitiş tarihinden sonra olmak üzere, yukarıdaki mülakat tarihini de dikkate alarak, staj mülakatına katılmak ve mülakat saati belirlemek amacıyla Arş. Gör. Fatma Gümüş ile fatmagumus@sdu.edu.tr e-posta adresinden haberleşmelidirler.

Bu duyuru, mezun durumunda olmayan, 2024-2025 öğretim yılında ders alacak öğrencilerin staj mülakatlarını kapsamamaktadır. Mezun durumunda olup da yaz döneminde mülakata katılmayan tüm öğrencilerin mülakatları genel staj mülakatları içerisinde yapılacaktır. Genel staj mülakatları için ise önümüzdeki Güz dönemi içerisinde bilgilendirme yapılacaktır.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu

Yayın Tarihi: 12/06/2024