Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

17.06.2021 tarihinden itibaren staj başvurusu yapacak öğrenciler ve halihazırda eski öğrenci bilgi sisteminde onaylanmamış staj başvurusu bulunan öğrenciler, eski öğrenci bilgi sistemi üzerinden başvuru yapamayacaklardır.
Yeni öğrenci bilgi sistemindeki staj işlemleri bölümü tamamen açılana kadar başvuru süreci sadece elle doldurulan başvuru formu üzerinden yürütülecektir. Öğrenciler ekte bulunan başvuru belgesini, gerekli yerleri doldurulmuş ve imzalanmış bir şekilde staja kabul edildikleri işletme yetkilerine onaylatıp, Ek-3 ve Ek-4 olarak bilinen pandemi staj belgeleri ile birlikte iş güvenliği eğitimini başarı ile tamamladıklarını gösteren belge ile toplamda 4 belgeyi bölüm staj komisyonu üyesi Arş. Gör. Mustafa Emrah Burhan'a elektronik posta olarak ulaştırmaları gerekmektedir. Stajlarınızda başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 18/06/2021