İnşaat Mühendisliği bölümü mezuniyet başvurusu yapacak olan öğrencilerimizin dikkatine!

İnşaat Mühendisliği bölümü mezuniyet başvurusu yapacak olan öğrencilerimizin dikkatine,
8 Kasım 2021 tarihinden itibaren mezuniyet komisyonu 4 (dört) haftada bir toplanacak olup 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi mezuniyet komisyonunun toplanma tarihleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. (Önemli bilgilendirme: Komisyon toplanma tarihinden en az iki hafta önce mezuniyet evraklarının teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde inceleme sonucu bir sonraki toplanma tarihinde üst yazı ile Dekanlığa bildirilecektir.)

22.11.2021 20.12.2021 17.01.2022 14.02.2002

Mezuniyet Durumundaki Öğrencilerin İlişik Kesmek İçin Takip Edeceği İşlemler:

Hazırladığınız belgeleri bir poşet dosya içerisinde İnşaat Mühendisliği bölüm sekreterliğine teslim etmeniz gerekmektedir.

Sonraki Süreç:

Mezuniyet dilekçeleri belirtilen tarihlere kadar sekreterliğe ulaşan başvurular daha sonra Bölüm Mezuniyet Komisyonuna iletilir ve öğrencinin transkripti ayrıntılı olarak incelenir. Komisyonun, mezuniyete engel bir durum olmadığı konusundaki raporu Bölüm başkanlığına iletilir. Bölümümüzdeki incelemelerimiz en az 15 (on beş) gün sürer ve eğer incelemede bir sorun çıkmamışsa, Salı günü Dekanlık toplantısına üst yazı ile gönderilmektedir. Diplomanın e-devlette görünmesi, diplomanın teslim edilmesi vb. işleri öğrenci işleri ve Dekanlığımız tamamlamaktadır.

Mezuniyet Komisyonu

Yayın Tarihi: 03/11/2021