Ders Muafiyeti ve İntibak Hakkında

Detaylar için tıklayınız.

Bölümümüze ÖSYS ve yatay geçiş yolu ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, ders muafiyet ve intibak işlemleri için bölümümze dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bölüm sekreterine daha önceden farklı bir önlisans/lisans/lisansüstü programından aldığı dersleri gösterir transkript ve ders içerikleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında kullanacakları dilekçe aşağıdaki linkte mevcuttur. Tüm belgelerin ıslak imzalı olması gerekmektedir. Yatay geçiş yolu ile kayıt yaptıran öğrenciler başvuru sırasında teslim ettikleri transkript ve ders içeriklerini bölüm sekreterinden alarak intibak ve ders muafiyeti dilekçesine ekleyeceklerdir. Ders muafiyet ve intibak dilekçesi bölüm sekreterinden de temin edilebilecektir.

Dilekçe için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 08/09/2016