Mezuniyet İşlemleri Hakkında

Mezuniyet işlemlerinin başlatılabilmesi için, mezuniyet hakkı kazanan öğrencilerimizin dilekçe ile bölümümüze başvurması gerekmektedir. Aşağıdaki linkte verilen dilekçeyi doldurup taratarak PDF formatında mezuniyet komisyonumuza eposta ile ileten öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri başlatılacaktır. Dilekçelerinizi ardacankaya@sdu.edu.tr adresine konu olarak “MEZUNİYET BAŞVURUSU” yazarak göndermelisiniz.

Not: Daha önceden bilgisayarmuh@sdu.edu.tr adresine mezuniyet dilekçesi göndermiş olan öğrencilerin tekrardan göndermesine gerek yoktur. Ancak farklı bir eposta adresine veya farklı bir şekilde bölüme dilekçe ulaştıran öğrencilerimizin yukarıda belirtilen şekilde dilekçesini göndermesi gerekmektedir.

Dilekçeyi indirmek için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 10/07/2021